Nu jag tbx överallt :D

Efter en månads lång paus så är jag nu tbx överallt på bloggen, på min yt kanal claraoldhaven och snart är jag även tbx på instagram clara_oldhaven. anledningen till att jag inte kan komma tbx på instagram på en gång är för att jag har fått en ny mobil som måste fixas lite innan jag kan använda den :)  btw jag tänkte starta bloggningen med en starstable utmaning gjord av esmeralda silverfroce. Utmaningen går ut på att jag varge dag ska skriva om ett specielt ämne om starstable :) så vi börjar redan idag :D
 
                                              Blogg utmaning dag 1:  Om mig
 

Som ni kanske vet så heter jag clara oldhaven och är en glad tjej på 13 sommrar :) Tillsättet  är jag ganska "tuff" tjej med en del humor ;)  Sen så är jag en riktig vinnar skalle haha. den egenskapen vara bra ibland men ibland så kan jag bli väldigt förband för att jag förlorar en "lek" tävling haha.
 Annars tycker jag om att rida,fotografera,skådespela och spela starstable ofc ;)  Något jag inte gillar är dryga personer och det är väll inprinsip det utan dryga personer skulle världen bli myket lättare för mig och säkert för många fler haha. Så nu vet ni lite om mig :))
 
 
 
XOXO
 
 
 

RSS 2.0